dilluns, 23 de febrer del 2009

Putus pericus i puta merda arbitre

Quan en un partit de futbol, un dels dos equips no vol jugar i es dedica a fotre patades i més faltes i perdre temps i protestar.... ja tens un problema.
Si a més hi sumes que un arbitre inepte t'expulsa un jugador injustament... ja tens 2 problemes.
Si hi afegeixes 2 errors defensius, un de la defensa en el primer gol i un de Valdés en el segon.... ja tens 3 problemes...
I així és impossible guanyar un partit per moltes ganes que hi possis.
No posarem en dubte que el Barça va jugar malament, però és que l'apañó no va voler jugar a res, i ja van 4 vegades aquest any, encara que les altres 3 ens n'haviem sortir bastant bé.
El líder contra el cuer... però en el futbol no es res com sembla, i més quan els de l'apañó veuen la camiseta del Barça davant, nomès es motiven així.
Demanarem als mandrils que el proxim partit vagin amb al camiseta del Barça a sota, a veure si l'apañó així es motiva..però em penso que no voldran. A més els de l'apañó jugant contra el seu altre equip de l'ànima, es deixaran guanyar.
Un equip que només es motiva contra el Barça no és equip ni es res... són el que són... uns perdedors, per això estan on estan... i que duri... i l'any que ve.. que disfrutin a segona, que de tant en tant els va bé per baixar-los els fums. Un dia un burro va tocar una flauta... però només la va tocar un cop, ja que va trencar la flauta d'una mossegada.
Ah!!! Mandrils... encara teniu esperances??? aneu somiant!!!! Tontos!!!!
Una ensopegada de res... queda molt de camí per endavant......
Blaugrana al Vent.

1 comentari:

Alba ha dit...

La veritat es que el Barça no va fer un bon partit i es va notar. A més de tots els altres factors com el plantejament ultradefensiu de l'Espanyol i l'àrbitre. Esperem que el Barça es retrovi amb la victoria el más aviat possible.
Salutacions