dissabte, 19 de gener del 2008

Actualitat Balugrana


Pinto va ser presentat ahir com a nou porter del Barça, un suplent que ve a cubrir la baixa de 6 mesos de Jorquera per la lesíó que es va fer amb la selecció catalana.

Pinto:Porter andalus,(8-11-75) fins ara porter del Celta.On ara per ara també era suplent.
Venir a can Barça suposo que per ell ja és molt important, encara que sigui cedit, crec que lluitarà com mai.
Va saltar al camp amb el número 13, i té un gran domini amb els punys i en sortides. Potser li falta més joc de peus, però ja l'anirà agafant.
"Vengo a aportar experiencia, trabajo bajo los palos. Quizás mi defecto sea el juego con los pies, pero lo intentaré mejorar. Soy una persona humilde a la que no le importa reconocerlo y que cree que nunca se para de crecer".
"Vengo con la disposición de trabajar y de ayudar al grupo. Tengo asumido que seré suplente. Entiendo el momento en el que vengo y en el que está Víctor Valdés. Daré lo mejor de mí, estaré encantado de ayudarle y todo cuanto consiga de más será bueno".
"Una de mis principales características es que soy un gran trabajador. Al Celta también llegué cedido y me he quedado nueve años y medio. Aunque sea una cesión, vengo con la esperanza de seguir aquí".
"ilusión increíble. Tengo ganas de aportar mi granito de arena. Vengo con mucho compromiso".
Bones paraules per un jugador que sap que serà suplent, però amb moltes ganes, per ell és un premi poder estar al Barça, això segur.
Com al seu dia va venir Silvinho, també em va agradar molt, la seva actitud, i el seu esforç, encara que jugui pocs minuts, ho dona tot, i treballa com tothom, al màxim.
Messi, Oleguer, i Pinto, aquestes són les novetats del barça per aquesta jornada de lliga, per jugar contra el Racing el diumenge a les 21'00h per Canal+.
Les absencies:Ronaldinho, Edmílson, Ezquerro i Jorquera, a part d'Eto'o i Touré Yaya, a la Copa de África.
Jornada de copa:
La setmana que be, Villareal-Barça, dijous a les 22'00, un equip incòmode, que està en un bon moment de joc. I el Bilbao també juga dijous amb el Racing.
I el cap de setmana volen que el Barça jugui contra el Bilbao el dissabte a les 22'00 en obert??? problemes a la vista, els equips no voldran jugar dijous i dissabte, sera dimecres i dissabte, o dijous i diumenge, aguna cosa ha de canviar......