dilluns, 25 de febrer del 2008

5-1 contra el LLevant i a 2 punts!!!!!

19'00 estem a 5 punts del lider i ens disposem a començar el partit contra el LLevant, el cuer.
Poques sorpreses en l'equip titular del Barça, donant descans a aalgun jugador com abidal, Silvinho tambés es mereix alguns partits (calla, treballa i quan surt s'enten molt be amb Ronaldinho, és un jugador de club, m'agrada). A la davantera Eto'o, Messi i Ronaldinho, al mig camp: Iniesta, Xavi i Toure, i a la defensa, Zambrota, Puyol, Milito i Silvinho. Bon equip.
Domini del partit.
Gol de Xavi en rematar un rebuig. Penal de Zambrotta clar, i ens empaten el partit... dubtes? NO.
Gol de Messi abans de mitja part per tornar a la tranquil.litat.
Segona part: festival!!!!
3 gols d'Eto'o.
Atac, atac i més atac....

Al final 5-1 amb un joc ràpid, potser vam tenir 10 minuts a la segona part amb els canvis una mica ensopits... peroò en general molt be.....

No m'estranya que despres els del Madrid sortissin cagats!!! Suposo que veieu la diferencia que hi ha entre el video de sobre i el de sota no????

Un color maco de camiseta i molts gols!!! jejejej en canvi a baix una camiseta que s'embrut i una celebració sense gol!!! jejejej

A 2 punts...!!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

1-1, això que no hi havia dubtes no ho se eh!!!

vas dir: "només falta que la caguem"... segur k no tenies dubtes??? jejeje, fins el vespre i treballa una mica

BalV ha dit...

Es que amb el Barça i contra l'ultim ja no t'en pots fiar i amb un penal tonto... però ja vam veure el que va passar..., bueno, vam veure No, més ben dit, vam escoltar!!!! més ben dit: vaig escoltar...jejejje
Visca el Barça!!!!

Anònim ha dit...

Tens raó amic, una samarreta i un joc de bon tros color i bon futbol, a dos ahir i avui dilluns també. Una salutació cordial.

Mis disculpas si la traducción no fue la mejore jeje.

Josep ha dit...

Bon partit del Barça encara que fós amb el Llevant, en alguns moments del partit vaig patir amb el penal i el pal, però es que ara que tenim la plantilla complerta i a un altre aire en aquest equip.
Bueno el Madrid va ser derrotat per un gol innocent, o inteligent del Getafe que fa que ja estiguem a dos punts.
Veurem si aquesta semana continuem invatuts en el 2008 o bé veiem un Aguirre que no sen vol anar del Atlético de Madrid.

Salutacions.

Unknown ha dit...

ja era hora!!!