dimarts, 27 de maig del 2008

El segon: Gerard Piqué

S'acaba de fer oficial l'accord entre el Manchester i el Barça. Gerard Piqué serà blaugrana per les pròximes 4 temporades.
El jugador ja ha firmat el seu nou contracte.
Provinent del Manchester, amb un cost aproximat diuen d'uns 5 milions d'euros, Gerard torna acasa despres de marxar de la cantera blaugrana per probar fortuna i progressar en el futbol anglès, on ha trobat les seves oportunitats de debutar i jugar amb el primer equip de la mà de Ferguson. Cedi l'any passat al Saragossa on va jugar bastants partits, aquesta temporada s'ha proclamat campió d'europa amb el seu equip.
Defensa central fort i alt, i amb bona sortida de pilota.
Declaracions del jugador: "un somni fet realitat” “És un somni tornar al Barça. Quan vaig marxar pensava que seria molt complicat tornar i ara el somni s’ha fet realitat”. “un pas importantíssim” a la seva carrera i ha confessat que fins que no ha signat ha passat molts “nervis”, pel que implica tornar a vestir de blaugrana"“Com a jugador creixes molt, personalment i futbolísticament. En aquest darrer aspecte aprens molt pel fet d’estar envoltat de jugadors d’altíssim nivell”. “Amb el Manchester hem guanyat la Lliga de Campions, que és una experiència inoblidable, experiència que espero poder repetir amb la samarreta del Barça”

2 comentaris:

Anònim ha dit...

m´agrada el Piqué, segur que ens dona bon resultat, es un molt bon futbolista...

salutacions
desde
FC BARCELONA NOTICIAS

Alba ha dit...

Es tindrà que veure com s'adapaten els dos fitxatxes a l'equip. Esperem que bé.
Salutacions