dijous, 31 de juliol del 2008

Fiorentina 1-Barça 3

Bon partit del Barça ahir a Florència contra la Fiorentina, equip Champions, on amb un equip titular bastant potent va demostrar una bona capacitat de joc.
Una bona primera part amb els primers minuts de xavi, puyol i iniesta al camp, i amb touré i keita escombrant tot el mig camp, i amb messi amb total llibertat, potser faltava un referent al davant com a davanter centre.
D'ocasions en vam tenir moltes, llastima del porter i els pals, i 1 gol de Puyol que feia justicia a la nostra superioritat. Ells, poca cosa, fores de joc i poc atac.
En la segona part amb els canvis el Barça va baixar el ritme i el mig camp ho va notar bastant siguent força més fluix. Jefreen va marcar el segon gol en una jugada personal, un error amb perdua de pilota a mig camp ens va costar el 1-2 i poc despres Bojan va fer el 1-3 definitiu amb una bona jugada a l'interior de l'area. I amb els canvis poca cosa més...
Bon partit d'Alves pujant i baixant a saco.. partidas de Messi on ho va donar tot i més, i gran impressió de l'equip en la primera part més que la segona. Hleb bones centrades en els minuts finals que va jugar, ara faltaria que els davanters les aprofitin, però es va veure algo...
Tenim esperances esperem que duri....
Messi s'en va als jocs olimpics, tornarà per la prèvia?, el Barça hi podrà fer algo???? no ho crec...