dimecres, 17 de setembre del 2008

Barça 3-Sporting 1

Primer partit de Champions i primera victòria, per anar sumant i aconseguir quedar primers de grup.
Partit dominat de cap a peus, com els últims, amb un equip contrari tancat al darrera.
Equip titular: Valdés, Alves, Márquez, Piqué, Puyol (89'), Xavi, Keita, Iniesta, Messi, Etoo (66'), Henry (75'). Van entrar a la segona part Sylvinho (89'), Touré (66'), Pedro (75')
Moltes ocasions i a part dels 3 gols, molts xuts fallats en ocasions importants.
Va costar trencar la defensa de l'Sporting, pero en una jugada de còrner Màrquez el va rematar al fons de ña xarxa en el minut 21.
Ja a la segona part, minut 60 Eto'o va marcar el 2-0 de penal (Estrany que el llances ell, però devia tenir tantes ganes de marcar...) Els dubtes van tornar al minut 72 en el 2-1, gol contrari que feia tornar a posar la por al cos al nostre equip.
Però la sentencia i el joc va arribar en una gran centrada d'Iniesta i una rematada de Xavi 3-1 en el minut 87. i tranquil.litat.....
Bon partit però amb masses ocasions fallades una vegada més... el contrari no a fer res de res, però fins i tot així va fer un gol..un cop més això ho haurem de corretgir...
3 punts al sac i anar sumant temps de joc per conjuntar l'equip...
La sorpresa: Puyol de lateral esquerra.

2 comentaris:

Alba ha dit...

No fa ser un partit per tirar cuets, pero la victoria ha de servir per agafar moral i millorar diferents aspectes on van coixos.
Salutacions

Anònim ha dit...

Hola!
A veure quina sorpresa ens donarà aquesta nit Guardiola! Sortirà Bojan de titular? O Pedro? Sergio Busquets tornarà a jugar?
Salutacions!
Sílvia.
(gràcies pel link. Ara apunto la teva adreça al meu blog; com que veig que som companys de Technorati també t´apunto al llistat d´amics (fave Technorati)