dilluns, 17 de novembre del 2008

Recre0-Barça 2. Cop de puny d'autoritat!!!

Recreativo: Riesgo, Iago Buzón, Morris, César Arzo, Poli, Beto, Aitor (Camuñas, 57'), Sisi (Marco Rubén, 76'), Jesús Vázquez Javi Guerrero (Akale, 57') y Adrián Colunga.
FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Puyol (Sylvinho, 69'); Xavi, Touré (Keita, 78'), Busquets; Messi, Eto'o (Bojan, 87'), Henry.
Partit difícil, que s'havia de treure tant si com no....
Va cosar...va costar motíssim, però al final vam tenir la reecompensa....
No tots els partits són fàcils, sembla que a vegades ho semblin, però en realitat cada partit és un món i no hi ha equip petit o fàcil, el problema és amb la mentalitat que es surti a jugar, que a vegades hi fa molt.
En aquesta ocasió la mentalitat va ser boníssima, amb ganes de resoldre el partit, però engtre el porter i els pals van evitar una victòria més amplia i molt abans...
Al final un gol de jugada assajada en els entrenamets i que moltes vegades no surt o no es pot probar...en aquesta ocasió va sortir perfecte....i va valer posar el marcador en avanatatge. I cap al final del partit Keita va fer el segon...
Petits detalls que decideixen un partit, i a vegades aquests petits detalls decideixen titols...tant de bo.

2 comentaris:

Alba ha dit...

Doncs si, cop d'autoritat, però no cal llençar les campanes al vol abans d'hora i seguir treballant partit a artit i amb total humiltat.
Salutacions

Anònim ha dit...

hola!
Ens hem presentat en "societat". La Lliga ens espera!
Salutacions
Sílvia