dijous, 9 d’abril del 2009

Brutal!!!!!

El partit que vaig veure ahir no va ser un partit, va ser un recital de joc blaugrana brutal!!
FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Puyol; Xavi, Touré (Sergio Busquets, min.81), Iniesta; Messi, Eto'o (Bojan, min.90) i Henry (Keita, min.74).
Bayern de Múnich: Butt; Oddo, Demichelis, Breno, Lell; Altintop (Ottl, min.46), Van Bommel, Zé Roberto (Sosa, min.77); Schweinsteiger, Ribery; i Toni.
Gols: 1-0, min.9: Messi. 2-0, mi.13: Eto'o. 3-0, min.38: Messi. 4-0, min.42: Henry.
En 12 minuts ja haviem marcat 2 gols brutals de Messi i Eto'o, i despres encara l'àrbitre ens roba un penal clamoros sobre Messi, li ensenya targeta per tirar-se i a més expulsa Guardiola per protestar.... i tot això en poc més de 20 minuts!!!
Guardiola va exterioritzar el robatori en el penal, buscava la reacció de l'arbitre, i aquest es va passar i el va enviar a la graderia. Guardiola va reconeixer al final de partit que l'actitud no va ser bona, però en part buscava la reacció de l'equip, potser no s'esperava que l'expulsessin.
En els 20 minuts seguents de la primera part va serguir el joc agressiu, dominant i espectacular culé. I van caure 2 gols més, un altre de Messi i Henry, això posava el 4-0 al marcador i feia justicia al joc blaugrana brutal!!!!
A la segona part, on podien haver caigut un parell més de gols, però no es va tenir sort, i al final, les precaucions defensives van matar el partit que a falta de 10 minuts ja estava mort i vist per sentencia.
Màrquez va forçar la targeta groga, acaba cicle i estara 1 partit de sanció, i si tot es normal, quedara lliure per semis.
Partit brutal!!! i 4-0 al marcador.
Però encara ens queda el partit de tornada, i pensem que el Bayern es campió d'europa i un gran equip, encara que el Barça ahir el destrosses!!!..
Gran partit, gran resultat, gra actitud!!! impressionant!!!! espectacular!!! no tinc paraules...