diumenge, 13 de desembre del 2009

Penal i a callar!!!

Barça 1-Apaño 0 ,i prou!!!
FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Touré (Sergio Busquets, m.85), Xavi, Iniesta; Pedro (Keita, m.60), Ibrahimovic (Bojan, m.76) i Henry.
RCD Espanyol (els altres...): Kameni; Roncaglia, Pareja, Víctor Ruiz, Chica; Forlín, Baena (Javi Márquez, m.46); Luis García, Verdú (Callejón, m.46), Corominas (Ben Sahar, m.76) e Iván Alonso.
Gol: 1-0, m.38: Ibrahimovic, de penal.
Partit travat, com els últims davant un equip que només sap fotre patades, escalfar l'ambient i protestar, això és l'espanyol, l'altre equip de Barcelona, bueno.. ara de les afores de Bracelona.... paraula de Laporta.
Primera part Blaugrana, en ocasions i domini, i una segona, on va començar el joc subterrani dels de l'Apañó. Faltes, duresa, que potser l'àrbitre no va tallar prou bé, va deixar jugar massa...
El penal? Clar!!!, també dir que normalment no es piten, però ahir si, i posats a fer també podia haber pitat un altre sobre Ibra que també era de llibre (de sanchez-llibre.. això de conya!!jeje).
Ibra marca i posa 1-0 al marcador.
L'arbitre posats a queixar-se... que això els de l'apañó ho fan molt bé, no es va atrevir a expulsar ni a Chica ni a Forlín, això no ho vau veure, periquitos??? això no eh??? a la merda.
A partir del gol, joc interromput, faltes constants, els de l'apañó van anar escalfant el partit i els del Barça potser van picar, sobretot la defensa.
Ibra canviat per por a que l'expulsessin, cansat de rebre faltes sense compensació....
I el futbol??? doncs quan uns no volen jugar poca cosa es veu... i que el Barça hagi tingut 5 partits consecutius molt durs tampoc ha ajudat, va faltar feeling, fisic... alguna cosa faltava...
Però ni així el meu equip perd, ni així.
Aixeca el puny, Ibra, aixeca el puny!!!!!
Tant els mandrils com el filial dels mandrils(apañó) perden al camp nou i surten contents!!! quines coses més esntranyes que passen pel món mundial!!!!