dilluns, 15 de març del 2010

3 de Messi, sí 3.

Primera part trabada, sense ocasions pels dos equips, molt de migcampisme i poca cosa més. El Barça sense i dees, amb Bojan diambulant per la punta sense rumb.....
A partir de mitja part i amb l'entrada d'Henry!!! qui ho havia de dir que ell canviaria el partit. Doncs si, va donar profunditat, ritme i centrades a l'equip, i a partir d'aqui comença el recital LEO MESSI. 1 de jugada personal driblant 3 defenses, un altre de jugada personal extraordinaria amb chut estratosferic, i el tercer a passada d'Henry amb un toc suau amb la dreta....
Això si.... amb 1-0 al marcador, Valdés salva un 1x1 amb Zigic que podria haver canviat el partit. PARADÓN!!!
I com qui no vol, amb un 3-0 es guanya, això si, una bona segona part.
La primera, l'oblidem no???
3-FC Barcelona: Víctor Valdés; Alves, Piqué, Milito, Maxwell; Sergio Busquets, Xavi, Iniesta (Jeffrén 86’); Bojan (Henry 46’), Messi (Touré 88’) y Pedro.
0-Valencia CF: César; Miguel, Maduro, Dealbert, Bruno (Baraja 77’); Pablo, Albelda (Fernandes 43’), Banega, Silva; Jordi Alba y 'Chori’ Domínguez (Zigic 65’).

1 comentari:

Alba ha dit...

No va ser un partit per tirar cuets, però a la segona meitat van fer una millora important que els van portar als tres gols de Messi y als tres punts. A seguir treballant.
Salutacions