dimarts, 30 de novembre del 2010

I alguns encara dubten del resultat....

Un 5-0 dels meus als putus mandrils, algú hi té alguna cosa a dir.... LA MANETA!!!!!!!
Només la xuleria grotesca dels mandrils, dels jugadors i de la seva afició i periodistes, que encara tenen dubtes de qui va ser el millor, que si prepòtència, que si xuleria... que us en vam cardar 5, ho heu sentit bé??? 5, una maneta...Veient el partit va ser espectacular, el domini, el control, els rondos per tot el camp, i els 10 mandrils aculats a la seva area intentant protegir del bany que estaven revent.. en ataca no van fer res, si quasi no van poder sortir del seu camp, i en aix``o també va ajudar la seva estrella Mou, l'estrellat d'ahir, a part de tots els seus jugadors, no s'el va veure sortir gaire per fora la banqueta, amb la cua entre cames, fa mal eh Mou?? doncs et fots Xulo prepotet, aquí tens la maneta que volies....
Xavi, Pedro, Villa i jefren reciordeu aquests noms, però no oblidem els altres de l'equip que ho van brodar......
Em sap greu per Cristiano, ja que ens havia demanat 8 gols i només en vam aconseguir 5, ens hi haurem d'esforçar més...
Una nit per gaudir, per disfrutar i fer humiliar,, sisi, humiliar en joc i ser uns senyors davant les provocacions dels mandrils desquiciats... ni les tanganes, ni l'expulsió de Ramos, merescudíssima i buscada per la impotencia madridista... quin panorama més perdedor i nefast que van demostrar, bueno en definitiva són això.. la provocació del seu entrenador posada en mans dels seus jugadors.. això és el madrid.. però aquesta cura d'humilitat espero que els faci pensar.. però em penso que no...
5-FC Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Busquets, Xavi (Keita, m.86), Iniesta; Pedro (Jeffren, m.86), Messi i Villa (Bojan, m.76)
0-Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo (Arbeloa, m.60); Xabi Alonso, Khedira; Di Maria, Özil (Lass Diarra, m.46), Cristiano Ronaldo i Benzema.
Gols: 1-0, m. 10: Xavi. 2-0, m.18: Pedro. 3-0, m.55: Villa, 4-0, m.57: Villa. 5-0, m. 90+1: Jeffren.
Feia temps que no disfrutava tant en un partit... simplement espectacular.

1 comentari:

Alejandro Alonso ha dit...

Fue una gozada,juro que ha sido el partido que mejor me lo he pasado en la vida.Pero al final son 3 puntos y la cosa sigue,casi que no hay tiempo ni de respirar.Ellos tienen un partido complicado contra todo un Valencia.¿Como recibira la afición madridista a su equipo?