dilluns, 13 de desembre del 2010

Això si que és espectacle

El partit comença ab una Real ben plantada al camp, pressionant, sortint a la contra, i el Barça intentant començar a fer el seu joc...
Passen els minuts i el nostre equip comença a escalfar motors, a partir d'aqui, cauen els gols de Villa i Ineista, en jugades de tot lequip i entrant fins a la cuina, espectacular.. aqui ja només juga un equip, el meu.
Comença la segona part i una jugada entre Alves i Messi, possa el 3-0 de Messi al marcador... el control cada vegada és més brutal, a vegades aburrit de la supremacia blaugrana.... i uns ultims minuts on el Barça torna a matar acaba amb el segon de Messi marxant de tothom lateralment i l'ultim de Bojan que s'ho fa i s'ho desfà ell mateix.
Un últim alè que posa el 5-0 al marcador, espectacular...
Sense paraules un cop més.. la pròxima victima? L'Apañó.
5-FC Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Abidal, Maxwell; Xavi (Keita, 67'), Mascherano (Busquets, 51'), Iniesta; Messi, Villa i Pedro (Bojan, 60').
0-Real Sociedad: Bravo, C.Martínez, Ansotegi, M.González, De la Bella, Rivas, Elustondo, X.Prieto (Sarpong, 80'), Aranburu (Zurutuza, 55'), Griezmann, J.Llorente (Tamudo, 68')