dijous, 13 de gener del 2011

Una maneta també en la copa

El resultat enganyós potser pel que vam veure al camp, no pels gls del Barça, que podien haver sigut més, sinó per les sensacions mostrades per un gran Betis que va venir a jugar el seu estil, amb defensa avançada, pressió i cntraatacs, i aquest joc els va fer tenir bones ocasions que Pinto va salvar amb gran solidesa, i un pal. El Barça fallon en la primera meitat sigui per una cosa o per l'altra i per la bona feina del Betis no es trobava comode, i fins el 44 que Messi va marcar l'equip no va respirar.
A la segona part el Betis fisicament va baixar al no estar acostumats a jugar acad 4 dies, i el Barça ho aprofita trinxant el rival amb 2 gols més de Messi, Pedro i Keita.
Villa no té el dia amb 2 pals i ocasions que el porter para, però l'equip ho supera tot.
L'equip surt jugant amb l'equip titular a part de Pinto, això demostra la importancia i la qualitat que Guardiola va veure n un gran Betis.
5-0 i un gran pas en la copa. Ara cal anar a Sevilla la setmana que ve a demostrar que allà també podem guanyar i no donar res per fet, que que seria perillós com diu Guardiola, ja que el líder de segona va demostrar grans maneres, molt més que molts equips que han passat pel Camp Nou, eh mandrils???
5-Barcelona: Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Sergio Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro (Afellay, m.79), Messi (Jeffren, m.86) i Villa (Keita, m.74)
0-Betis: Casto; Isidoro, Miqui Roqué, Arzu, Nacho; Beñat (Juande, m.57), Iriney (Juanma, m.63), Israel (Jonathan Pereira, m.77), Salva Sevilla; Rubén Castro i Jorge Molina.
Gols: 1-0, m.44: Messi. 2-0, m.62: Messi. 3-0, m.73: Messi. 4-0, m.76: Pedro. 5-0, m.83: Keita.