dijous, 21 d’abril del 2011

Derrota i ara cal aixecar-nos

Ja ho deien desde Madrid, al Barça no s'el pot guanyar jugant a futbol, ja que són molt superiors... se l'ha de guanyar d'altres maneres... i així va ser el partit.... una primera part llançada per la borda on el joc va ser quasi inexistent, amb trepitjades, patades per l'esquena i de totes formes pe rpart dels mandrils... i que ni l'arbitre ni els liniers van voler veure.... pèrdues de temps, baralles, la gent va sortir massa calenta al camp... i això és el que volia Mou, que no es jugues a res, i aprofitar les ocasions al contraatac.
La primera part perduda, la segona del Barça, molt superior i jugant a futbol, i aquí és on ens podem queixar, que els vam perdonar i quan perdones et maten...
A la pròrroga un contratac letal va donar el gol als mandrils, i quasi quasi es podia dir que s'havia acabat... no van deixar fer res més... a patades i faltes... Pel civil o per lo criminal i els mandrils nomes saben de la segona forma... i el problema és que per ara els està anant bé... això és el problema.
Això és el seu joc, i si ells estan contents així ja els val... jo no.. però els ha servit per guanyar.
A mí m'agrada com juguem nosaltres. però l'equip es va veure cansat... massa cansat, i massa crispat per la permisivitat dels àrbitres en els dos últims partits.... Va ser un gran dia per València amb els blaugranes, i amb els mandrils asquerosos...
Tornada cansada amb la derrota... molt cansada....
I el que ens queda....
La Champions a partir de dimecres que ve... l'unic que em consola és que els arbitres no seran espanyols (i mig dels mandrils pel que sembla...), i crec en la justissia que no s'ha donat en els dos primers enfrontaments... però a europa es pita menys.. així que s'esperen 2 partits caelnts calents de veritat... i aquí sí que no podem tornar a fallar.