diumenge, 29 de maig del 2011

Ja sóm Campions, la quarta!!!

El Barça guanya 3-1 al Manchester en la final de la Champions League. Partidàs a Wembley entre dos equips que van voler jugar a futbol, no com altres que s'hi caguen....
El Barça despres d'un inici indecis davant les empentes dels anglesos, comença a controlar el partit, i s'avança amb gol de Pedro. Rooney posava l'empat al marcador en el primer xut a porteria anglès despres d'una pilota perduda en una sacada de banda i uns quants refusos, i a més en fora de joc de Gighs. A mitja part 1-1 al marcador.. tocara patir..
La segona part un domini insultant blaugrana, i on els gols de Messi i Villa posen el 3-1 al marcador i sentencia el partit.... bueno això de sentenciar és un dir, ja que el seu futbol directe era perillos, pero la defensa blaugrana va estar quasi perfecte!!!
Ja tenim la quarta!!! ja es nostra......
Genial la celebració al camp, genial que fos Abidal qui aixeques la copa... sou grans, molt grans!!!
Gràcies pel partidas i pel futbol ofert.
EL FUTBOL ET TORNA EL QUE LI DONES.
LA GLÒRIA ES NOSTRA....by NIKE
3-FC Barcelona: Valdés; Alves (Puyol, m.88), Piqué, Mascherano, Abidal, Sergio, Xavi, Iniesta; Pedro (Afellay, m.92), Messi y Villa (Keita, m.86)
1-Manchester United:
Van der Sar; Fabio (Nani, m.69), Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick (Scholes, m.76), Giggs, Park; Rooney y Javier 'Chicharito' Hernández.
Gols:
1-0, m.27: Pedro. 1-1, m. 34: Rooney. 2-1, m.54: Messi. 3-1, m.69: Villa.