dimecres, 14 de setembre del 2011

Els partits comencen i acaben quan l'arbitre pita

Barça 2- Milan 2
Ja pots jugar bé, tenir ocasions i tenir la pilota... el spartits duren 90 minuts més l'afegit, o fins que l'àrbitre piti.
I a aquests nivells s'ha d'estar concentrar desde el principi... sinó ja vau veure el que passa...
als 30 segons et marquen i al minut 92 t'empaten...
I al final només es recordarà això, que s'han perdut 2 punts, que ens hem deixat empatar, que em sortit empanats...
Ni els gols de Pedro, ni el golàs de Villa.. nomès recordarem que ens han empatat als minuts afegits... i això no és bo.. no recordem el domini, la posesió.. que quasi no ens han xutat, això si, com diu Guardiola: "Han tingut 2 ocasions i mitja", el problema és que ens han fet 2 gols....
I al final el que menys conta encara que t'emprenyi es el resultat, un dels bons s'ha fet mal, Iniesta amb lesió muscular 1 mes de baixa.. i es suma a Alexia i a altres que han tingut lesions similars... i això fa mala pinta..
2-FC Barcelona: Valdés; Alves, Mascherano, Busquets, Abidal; Keita (Puyol, m.67), Xavi, Iniesta (Cesc, m.39); Pedro, Messi i Villa (Afellay, m.84).
2-Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Van Bommel (Aquilani, m.78), Seedorf, Nocerino; Boateng (Ambrosini, m.33); Pato i Cassano (Emanuelson, m.62).
Gols: 0-1, m.1: Pato. 1-1, m.35: Pedro. 2-1, m.50: Villa. 2-2, m.90+2: Thiago Silva.
Això acaba de començar i queda molt.......

1 comentari:

Gotham ha dit...

Cada any passa el mateix al principi. El barça li costa molt guanyar i marcar, i els rivals sempre que arriben marquen. Amb els partits i les setmanes agafen el to i la "lògica" fa que si acaben 20-5 en xuts, guanyi el que n'ha fet 20.

Salutacions des de www.tenimunblog.com