dijous, 22 de setembre del 2011

Un empat amb 2 cares

El Barça empata en un camp molt difícil, contra el líder provisional de lla lliga.
En una primera part marcada pels contraatacs del València, estudiant els punts febles blaugranes i atacant el 3-4-3 proposat per Guardiola, la veritat la banda dreta del adefensa va ser un coladero.
Un primer autogol d'Abidal, donava avantatge als valencians, pero 2 minuts despres Pedro feia l'empat. En una altra contra posen el 2-1, i encara sort despres que Soldado falla sol davant porteria. Així s'arriba a la mitja part.
El segon temps Guradiola torna a la defensa de 4, i encara que li costa dominar això és una altra cosa.
Es va controlant el tempo del partit, i Cesc empata 2-2. A partir d'aqui és un atac i gol, però ens falta el gol, d'oportunitats n'hem tingut i de molt clares, però no han entrat. Al final donem per bo l'empat en un dificilíssim camp.

2-Valencia CF: Guaita; Miguel, Rami, Víctor Ruiz, Mathieu (Piatti, min. 73); Albelda (Tino Costa, min. 46), Banega; Pablo, Canales (Jonas, min. 68), Jordi Alba i Soldado
2-FC Barcelona: Valdés; Puyol (Thiago, min. 63), Mascherano, Abidal; Busquets, Xavi, Keita (Adriano, min. 58), Alves; Cesc, Messi i Pedro (Villa, min. 58).

Guardiola va saber corretgir el que no funcionava i amb els canvis l'equip es va transformar al final del partit, llàstima de no allargar uns minuts més....