diumenge, 11 de desembre del 2011

Fotre un bany, segons alguns, és tenir sort

A la vida a vegades cal empassar-se les paraules...
Això els va passar als mandrils sobrats, més ben dit ja fa dies que anaven de sobradets i diguent que ens fotarien un bany i ens guanyarien sobradets... i mira què són les coses... que al final els mandrils xulescos marxen amb la cua entre cames.....
Em va agradar veure Roncero i Hermel empassar-se les paraules i admetre la superioritat del Barça, i el que ni així va ser Siro, que va seguir amb el seu discurset xulesc i prepotent... si, aquell discurs que feiua setmanes que estaven proclamant als quatre vents, i que ahir els nostres els van tirar pel cap, no amb paraules sinó amb el joc que ens caracteritza, només això.
I tot això contant que als 25 segons ja els haviemn regalat 1 gol, bueno l'unic que van fer...
I a partir d'això i quan ens vam recuperar del xoc, doncs monòleg blaugrana amb algunes urpades mandrils.
Amb gols d'Alexis, Xavi de rebot i Cesc, capgiravem el marcador.
Dir tambe que els mandrils van fallar ocasions claríssimes i que podien haber sentenciat, però el futbol té aquestes cses, a alguns els treuen i altres els donen.. i ahir ens van donar a nosaltres, un rebot, i uns paradons!!!
Ningú amb quatre dits de seny podrà discutir la victòria blaugrana, i tenim la sort que un cop més ho haura vist tot el món... què haurem de fer més per convencer aquests individus tipus Siro que encara dubten de qui es el més bo... no sé que passara al final de la lliga, ni qui guanyara, però com va dir el nostre president: Els hi vam fotre un bany (aqui entro a  afegir: sobretot la segona part), i això es un gustasso!!!!

1-Real Madrid: Iker Casillas; Coentrao, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Lass (Khedira, min.63), Özil (Kaká, min.58); Di María (Higuaín, min.68), Cristiano i Benzema.
3-FC Barcelona: Víctor Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta (Pedro, min.89); Alexis (Villa, min.84), Cesc Fábregas (Keita, min. 78) i Messi.