dimarts, 3 d’abril del 2012

3-1 i a semis, ningú va dir que sería fàcil....uffff

Gran victòria i a semis.... Ara a esperar rival.... Chelsea o Benfica....
2 gols de Messi de penal i 1 d'Iniesta fan justícia al joc blaugrana i a la racaneria italiana que ha fet gol en la única ocasió que quasi ha disputat.

Gran equip, lesió de Piqué i masses errades en 1x1 davant Abbiati que haurien posat més tranquil.litat al marcador. Xavi es substituot al minut 60 per un gran Thiago que dona aire al mig camp. Cuenca obre el camp i dona totes les opcions del món a Messi per entrar pel mig. I una gran defensa amb Mascherano, i Puyol i Piqué, un grandíssim Alves que estava per tot arreu, tallant inumerables pilotes a mig camp, i un estelar Busquets tallant tot el mig camp i creant en atac i defensa..I Iniesta que ha jugat de meravella en la davantera. I no ens deixem a Valdés que ha parat alguna ocasió clara.. Potser el mes fluix un Cesc que notava el descans.