dimecres, 23 de maig del 2012

La Copa s'escalfa

Barça i Athletic juguen divendres a les 22'00h, la final de copa.
Un gran partit entre dos equips molt bons....
I qui escalfa la copa??? Esperanza Aguirre amb les seves tonteries habituals, diu que si es xiula l'himne que s suspengui la copa, sort que ningú li fa cas, pobra tonta, inútil... prous problemes tenen al govern per aquestes  tonteries... a veure si arregles lo teu i no poses més llenya al foc.
Això si... tothom té dret a fer el que vulgui... si volen xiular i ensenyar el cul amb l'himne que ho facin... i bascos i catalans ara saben encara més bé el que s'ha de fer no???
Potser ella té un pla, com Jimmy Jump, saltar en pilotes!! sería una bona idea... i potser es faria encara més popular, i per alguns avis una alegria a la vista...(només per alguns...)
A per ella!!!! a veure si n'apren!!!

2 comentaris:

efectopanenka ha dit...

Quin personatge aquest... mare meua. Intentant tapar els dèficits de la Comunitat de Madrid diguent aquestes tonteries i posant-se en evidència... Dir que xiular l'himne i al rei es delicte penal; el delicte penal es tenir que aguantar a fantasmes i les seues fantasmades, i encara la tia aprova una manifestació de ultra dreta per al mateix divendres, increíble.

Que s'esperen, que la xiulada que van a rebre divendres va a ser monumental!

BalV ha dit...

Es llastimós, el futbol és futbol, i els polítics sobren massa, altres problemes tene ells... a veure si arreglen algo....