dijous, 30 d’agost del 2012

Una horrorosa primera part sentencia el partit

2 gols en 20 minuts en contra i despres una expulsió dona ales als mandrils que amb 2-0 al marcador dominen el partit i sort de Valdes....
A partir del 27 jugant amb 10, per justa expulsió d'Adriano.
Amb errades en els gols de Pique i Mascherano... això és el joc dels desproposits.
I la llum s'obra amb un golàs de Messi al minut 44.
La segona part dominada pel Barça que ha tingut la posesió i el control de la pilota.
Amb atacs mortals dels mandrils.
El Barça l'ha tingut en almenys 5 ocasions, però no ha entrat i com havia acabat la primera part ha acabat el partit....
Una llàstima, una merda de primera part...
Però al final conta que s'ha perdut el títol i que els mandrils fent pena la segona part l'han guanyat, i al final es recordara això.. no el patiment i l'acolloniment que han tingut tots els mandrils del Bernabeu fins l'ultim segon de partit... llàstima l'ultim xut de Messi, si arriba a entrar allò?? Però no!!
Global de l'eliminatoria 4-4 però es perd pel valor doble a camp contrari.