dimarts, 2 d’octubre del 2012

Victoria a Benfica 0-2

3 punts més de champions, amb gols d'Alexis i Cesc despres de 2 assistencies de Messi. El més preocupant la lesió de Puyol, i la injusta expulsió de Busquets.
Partit controlat amb el joc habitual que al minut 6 s'ens ha posat de cara amb el gol d'Alexis. Domini global però sense sentenciar. A la segona part un control i rondo total però amb poques ocasions. Cesc culmina el partit amb el 0-2, però amb un regust dolent per la lesió del capità i per jugar amb 10 els ultims minuts per expulsió de Busquets encara no sé perque.
0-Benfica Artur; Maxi Pereira, Jardel, Garay, Melgarejo; Matic, Enzo Pérez (Pablo Aimar, min.59), Nico Gaitán (Nolito, min.74), Salvio, Bruno César (Carlos Martins, min.45); Lima.
2-Barça Víctor Valdés; Dani Alves, Puyol (Alex Song, min.77), Mascherano y Jordi Alba; Sergio Busquets, Xavi Herández y Cesc Fábregas (Iniesta, min.71); Pedro (David Villa, min.81), Alexis Sánchez i Messi.