dissabte, 3 de novembre del 2012

3-1 al Celta i Rècord de Tito

Amb gols de Villa, Adriano i Alba (en fora de joc) el Barça guanya al Celta i encadena el millor inici de lligfa de la història del Barça amb 9 victòries i un empat.
En la primera part un partit massa trencaton en 4 minuts s'han fet 3 gols posant ell 2-1 al marcador, en la segona s'ha controlat molt mes i el tercer gol ha posat la tranquil.litat al marcador. messi despres de ser pare no ha pogut marcar, serà a la pròxima...
Villa va agafant la forma i porta 3 partits consecutius marcant...
3-Barça: Víctor Valdés; Adriano (Alves, m.39), Busquets, Mascherano, Alba; Cesc (Bartra, m.46), Xavi, Iniesta; Pedro, Messi i Villa (Alexis Sánchez, m.78).
1-Celta: Javi Varas; Mallo, Jonathan Vila, Túñez, Roberto Lago; Augusto (Toni, m.87), Oubiña, Krohn-Deli, Alex López (Park, m.80), Bermejo (de Lucas, m.67) i Aspas.