diumenge, 6 de gener del 2013

Regal de Reis

El Barça esclafa a l'Apaño en una primera part de cine, on no podien ni sortir de la seva area, un atac i gol constant i un definitiu 4-0 al marcador...
a la segona pòdien haver sigut 2 mes pero els liniers ho han evitat, això i els postes...
Partit genial contra un desaparegit Apaño que ha illorat a la segona part a base d'entrades dures i poca cosa més... ja estaven morts.
4-Barça Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Alba, Xavi (Thiago, min.63), Sergio Busquets, Cesc (Villa, min.65), Pedro (Alexis, min.75), Messi e Iniesta.
0-Espanyol Casilla; Javi López, Colotto, Héctor Moreno, Capdevila, Forlín, Baena (Cristian Alfonso, min.60), Víctor Sánchez, Verdú (Stuani, min.64), Simao (Albín, min.77) i Sergio García