dilluns, 3 de febrer del 2014

60 minuts desastrosos

Els primers 30 minuts del Barça-Valencia van ser prometedors, amb un gol d'Alexis, ocasions, domini.-..
A partir d'aqui papatia, sense idees, abans de mitja part en una errada al mig camp ens fan l'1-1.
La segona aprt omença amb errada de la defensa i de Valdes, i per sota al marcador, empatem amb un penal inexistent per les imatges, potser es podía interpretar ma per l'arbitre depen de la posicio que estigues...
2-2 i a intentar guanyar??
Una altra errada defensiva on Fegouly passa pel mig dels 4 del Barça i ens marquen el 2-3.
A partir d'aqui més intensió però res en atac. Això si Messi podía haber fet l'empat en una extraordinaria jugada amb 3 parets, però el porter l'envia fora... no era el dia..
Ni atac ni defensa, ni res... perdem els 3 punts i el liderat
L'atletico líder i el Barça segon ja que els mandrils es deixen 2 punts a San Mames, amb expulsió de Ronaldo inclosa, ara a veure si li cauen 3 o 4 partits com a minim, però segur que no, això dels mandrils esta comprat...
Dimecres toca reaccionar a la Copa contra la Real Societat, un partit dolent el té tothom, però vaya merda de partit a partit del minut 30.