dimecres, 19 de desembre del 2007

Tertúlies i més tertúlies

Us imagineu un altre gol com el de l'Eto'o?? va ser bonissim.

Suposo que en Frank deu tenir molta feina en triar quins jugadors farà jugar, és un d'aquells partits que ningú es vol perdre, be, en Messi ja s'el perd, però és per lesió.Ja tenen sort aquests madrilenyos, tenien moltíssima por d'ell.

Seguiran entrenat fins diumenge, algú potser quedara fora de la convocatòria, algú s'ha de quedar sense jugar, i sense estar a la banqueta, a algú li tocarà..

Ahir a Rac1 explicaven alguns casos de gent que no podrà veure el partit, un estava a Sydney estudiant i no sabia per on el podria veure, si més no per internet algo sabra, quan comencin el partit allà seran les 5h de la nit.

Un altre cas, el d'una parella que tenen la seva filla a la incubadora, a un hospital al costat del camp nou, a 100m, i a la mateixa hora, les 19'00 es quan els hi deixen veure i estar amb ela. Ell seguidor del Barça, ella del Madrid.. Tela Tela... segur que aquest diumenge tenen molta més feina amb la seva nena, que en saber que farà el Barça, però quan marqui segur que ho sentira!!!

A seguir esperant, a seguir somiant...