dimecres, 5 de març del 2008

Victòria massa cara.....

Barça 1-Celtic 0
Bon resultat, no molt bon partit.
I una lesió de Messi que ens pot costar molt cara d'aqui a endavant.
Quan en una eliminatoria que ja estas guanyant, i en el partit de tornada fas un gol en el minut 2, això s'ha acabat, a partit d'aqui s'ha acabat l'emoció, l'equip rival ja ho veu impossible.
El celtic? doncs un equip que a casa seva et fa 2 gols de 2 ocasions, i que ahir et xuta una vegada a porteria en el minut 90, la veritat no sé com ha pogut arribar fins aqui, però ens ha anat be enfrontar-nos a ells abans que altres equips molt més forts....
Messi, trencament del biceps femoral de la cama, avui li faran proves, es preveu un mes i mig de baixa més o menys, potser més que l'ultima vegada, depen dels cm de trencament.
Ronaldinho ho va intentar sense premi.
Bojan? encara no entenc perque no va jugar, és la pregunta que e sfa molta gent... el partit ja estava guanyat, l'eliminatoria passada...perquè no el van possar al camp per intentar ser el golejador més jove de la champions??? Només Rikjaard ho sap.... suposo.....
En un partit on s'hauria d'estar super content per passar a quarts de la champions, nomès ens queda el record de la lesió de messi, llàstima.
Un preu massa car per haver passat l'eliminatòria.

1 comentari:

Alba ha dit...

La veritat és que és un nou contratemps pel Barça. Esperem que ho sàpiguen superar i que Messi es recuperi bé, encara que sigui amb més temps del prevís.
Salutacions