dimecres, 2 d’abril del 2008

0-1 i mig peu a semifinals

Bojan salva els mobles una vegada més....
Potser ell no havia d'agafar aquest protagonisme a principi de temporada, però les circumstàncies han fet que ara per ara sigui un jugador indispensable.

El partit? doncs en un ambient totalment advers i on el Barça marca en el minut 12 de partit doncs no es pot demanar més... Un gran resultat però el joc encara va deixar molt que desitjar....
La primera part acceptable, però la segona sigui perque fisicament l'equip no podia més o perque ja tremolavem va ser bastant dolenta.
24 centrades a l'area del schalke, ja sabiem que el seu joc a pilota parada i joc aeri eren bons.
Ahir ens va acompanyar la sort.... direm que una mica si.
Un penal de Zambrotta que no ens piten, infinites ocasions de cap, de de jugada claríssimes dins l'area i per sort nosttra no en va entrar cap.... Potser ahir ells es van desesperar també bastant.....
Touré yaya que aguanta lo inaguantable al camp, però que fisicament està molt mermat, per sort va tornar Màrquez, a veure si aguanta els partits que venen i dona una mica de descans a Touré.
Un partit resultadista, en definitiva això en el momentq ue estem de joc i d'equip és el que compta, guanyar com sigui, ara per ara nomès ens val això.
Perquè només mig peu a semifinals???
Doncs perquè l'equip mentalment està molt tocat i qui sap que ens depara el partit de tornada...ningú ho sap, d'aqui 7 dies es comprovarà....

Sort.....

1 comentari:

Alba ha dit...

La veritat es que un 0 a 1 i gràcies, es va fer un mal partit, sobretoto després del gol y a la segona meitat. Aquesta eliminatoria, pot ser que la passem, pero a semifinals o es millora molt o farem el ridícul.
Salutacions