dilluns, 1 de setembre del 2008

Numancia 1-Barça 0, Qui són els pajaritus??

Primer partit de lliga i primera derrota al camp d'un Numància que acabava de pujar a primera... Més del mateix de l'any passat, pals, atacs fallats, tothom pel mig, una defensa del numància amb 9 homes defensant i nomes un punta, i agafant l'esquena d'Alves quan pujava a l'atac, tapant xavi i iniesta....més del mateix....
Equip titular:
Valdés, Alves, Márquez, Puyol, Abidal, Xavi, Touré (57'), Iniesta (66'), Messi, Etoo, Henry (62'), Van entrar Keita (66'), Hleb (57'), Bojan (62').
Equip titular amb la sorpresa de Touré per Keita despres que aquesta ultim havia jugat quasi tots els partits importants fins ara de titular.
Ocasions forces, perill bastant, efectivitat zero.
Ells poques ocasions i 1 gol, i ja està.
El joc del Barça no es que fos molt bo, però almenys ocasions en vam tenir quan van apretar una mica. Molts xuts desviats, cal millorar l apunteria que sinó... els de la graderia es queixaran de les pilotades que els farem....
La defensa cal millorar sobretot quan Alves puja i fer bones cobertures... Abidal, nervios....
Guardiola al final del partit diu que els jugadors no han fet el que havien de fer, massa anar pel mig i poc obrir el camp....
Estem en el mateix, Messi va pel centre, Alves també volia entrar pel centre, Henry com que es mes davanter que extrem també es tanc i alla hi ha un embut que no passa ni deu!!!
Suposo que en parlaran i ho corretgiran...
Hleb a la segona part va obrir molt més el camp, ja que es més extrem....
Primera derrota, esperem que no es repeteixi molt aquesta situació
Endavant i anims!!!

4 comentaris:

Alba ha dit...

Els pajaritus son el BArça. Van fer un partit patetic i la veritat es que espero que aquest tres punts perduts no es lamentin a final de temporada.
Salutacions

Anònim ha dit...

vergonyos, demanen paciencia pero, no em queda res, si el barça no es capaç de guanyar a los pajaritos millor que pleguem.

salutacions
desde
FC BARCELONA NOTICIAS

Pavlo ha dit...

Los 6 jugadores de la mitad de la cancha para adelante eran los mismos que terminaron la temporada pasada. Más aún, el mismo sistema. Creo que Henry y Eto´o han demostrado ser mas efectivos como delanteros centro que por las bandas. Si los van a usar juntos, tienen que jugar ambos como delanteros de área. Messi, en ese caso puede jugar como armador o enlace.
Abrazo!

Anònim ha dit...

Hola!
Molt malament! Guardiola té molta feina per endevant.
Salutacions
Sílvia
(tinc un blog dedicat al Barça. deixo l´adreça per si el vols visitar)
http://foroazulgranablaugrana.blogspot.com/