dimecres, 5 de novembre del 2008

Barça 1-Basilea1 i el pitjor? la lesió d'Iniesta

Mal partit, però un dia dolent es pot tenir... el pitjor va ser la lesió muscular d'iniesta que el pot deixar K.O. durant 6 setmanes segons les primeres previsions mèdiques...
Quan no es surt concentrat i posat en el partit passa el que vam veure en el partit, un Barça poc ambiciós i un equip molt inferior que no ens va deixar fer el nostre joc. Intensitat poca, creiem que seria massa fàcil, i la veritat va ser molt diferent.
Potser va bé tocar de peus a terra i veure qu eencara ens queda molts feina per fer, que no em aconseguit res i el que s'ha de fer es treballar i treballar i a final de temporada es veura si hem aconseguit alguna cosa...
Cosa positiva: ja estem classificats per la segona fase de la champions, ara ens caldra apretar contra lsporting de portugal per quedar primers de grup.
Cosa super negativa: Iniesta lesionat:
Confirmat aquest matí: de 6 a 8 setmanes de baixa pel trencament del septum intramuscular del recte anterior de la cama dreta.

1 comentari:

Alba ha dit...

LA veritat es que si, la lesió d'Inietsa el pitjor. Va ser un partit on l'equip bluagrana va sortir de sobrat i va passar el que va passar.
Saluacions