dijous, 13 de novembre del 2008

Tramit i passe a vuitens de la copa

Partit trampa, amb un 0-1 a favor en el partit d'anada a Benidorm, sense gent a les grades i amb un equip que no tenia res a perdre.... i encara diuen que era fàcil.... vist el partit... doncs es va aveure que ara per ara cap partit és fàcil i s'ha de lluitar molt, i més si et peses que guanyaras bé.

3 comentaris:

Alba ha dit...

La veritat és que són els típics partits que els equips de primera no voplen jugar. El Barça va jugar amb el punt mort posat i es va notar. Esperem que tornin al camí que ens tenen acostumats.
Salutacions

Víctor Hernández ha dit...

No crec que hàgim d'alarmar-nos ara per aquest partit, la setmana passada vam fer el mateix davant el Basilea i després vingué el Basilea i els hi vam fotre sis. Em preocupa que, tot i que en Pep els hi havia mentalitzat de que no seria gens fàcil guanyar-lis, sortiren al camp mig adormits.

Que arribin ja els partits bons, perquè la relaxació amb aquests partits és molt perillosa!

Salutacions.

Arnau Torrent ha dit...

Bonees amic!

Just ara he començat un blog del barça amb una temàtica similar a la teva (comentari de partits, videos i opinió personal en general) i he pensat que seria força interessant que poguessim compartir opinions. Què hi dius? Ho estic proposant a tothom que té un bloc de futbol o del barça i sobretot que sigui d'opinió i no pas de tan sols simple "copiar y pegar". Graàcies per tot.


Arnau Torrent