diumenge, 15 de febrer del 2009

Empat amb gust a ......

Ni defallim ni defallirem mai.. ni que ens marquin 2 gols, l'equip està per sobre de qualsevol cosa i lluitarà fins al final....

2 - Betis: Ricardo; Ilic, Melli, Juanito (Lima, m.8; Monzón, m.44), Fernando Vega; Juande, M. Aurelio; Sergio García, Emaná, Mark Gonzalez (Juanma. m.58) i Oliveira.
2 - FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Cáceres, Abidal; Busquets (Bojan, m,80), Keita (Henry, m,57), Xavi, Iniesta; Etoo i Hleb (Messi, m.57).
Gols: 1-0. m.18, Melli. 2-0: m.25, Mark González. 1-2. m.44, Eto'o, de penalti. 2-2: m.84. Eto'o.
Partit amb dues cares diferents el que vam veure a Sevilla.
Una primera on en un corner, i en una centrada el Betis es posava 2-0 al marcador....
El Barça jugava amb els 5 fitxatges nous per primera vegada, deixant jugadors claus a la banqueta, i entre rotacions, i despistes doncs ens trobavem en un embolic.
Al final de la primera part, un penal sobre Iniesta, feia que Eto'o poses el 2-1 al marcador, aprofitant el rebuig del porter en el llançament de penal que havia fallat.
A la segona part.. va canviar tot, monòleg atacant del Barça que va posar-ho tot sobre el camp, Messi, Henry, Bojan.... i a a atacar... el Betis va tenir les seves posibilitats de sentenciar, però no les va fer... I qui havia de ser? Eto'o un cop més va treure les castanyes del foc, i va fer pujar el 2-2 al marcador igualant el partit, i si hagues durat més n'estic segur que acabem guanyant ja que estaven cagats de l'atac constant blaugrana.
1 punt més.... així seguim puntuant... i els de darrera que vagin esperant.... que aqui manem nosaltres!!!
El segon gol... eto'o power!!! el que parlin amb Guardiola és cosa seva, el que ens importa és que marquin i guanyem o empatem els partits...

Renovarà Eto'o, ell diu que ja té decidit el seu futur... suposo que algun dia el Barça ho sabrà....

1 comentari:

Alba ha dit...

Un punt lluitat; era normal que en algun partit es perdèssin. Ara a seguir treballant partit a partit i amb la mateixa humilitat.
Salutacions