dilluns, 2 de febrer del 2009

Salvador Messi i gol 5000


1 - Racing de Santander: Toño; Valera, Oriol, César Navas (Luccin, min 89), Marcano; Munitis, Colsa, Lacen, Toni Moral (Sepsi, min 61); Pereira (Txhité, min 67) i Zigic.
2 - FC Barcelona: Valdés; Alves, Márquez, Piqué, Abidal; Xavi, Toure, Busquets (Messi, min 59); Iniesta (Cáceres, min 89), Eto'o (Gudjohnsen, min 85) i Henry.
Gols: 1-0, min 55. Zigic, de penal. 1-1, min 65. Messi. 1-2, min 81. Messi.
Partit dur, com preveia Guardiola, on el Barça no va xutar a porteria en tota la primera part, això demostra que el Racing fa bé les coses, defensa bé i en atac aprofita el gran cos de Zigic. Poca cosa a destacar de la porimera part, un pal del Racing i prou. Molt de control però poca efectivitat blaugrana.
En la segona tot canvia quan Màrquez fa penal, i Zigic marca el 1-0. Aquí canvia tot, millor dit.... Aquí és quan entra Messi, i capgira totalment el partit. Nomes 6 minuts depres d'entrar, Messi posa el 1-1 al marcador aprofitant un rebuig del pal a cop de cap de Xavi. El partit ja està empatat, ara falta guanyar-lo.... es nota en l'ambient... el Barça va a pel partit.... i quan falten 9 minuts per acabar, un rebot, aprofitat per Messi un altre cop per controlar la pilota (lel defensa encara el busca), i rematada creuada, posa el 1-2 al marcador i el gol 5000 del Barça a la lliga.
Un cop més, Messsi salva els mobles.. per això el tenim.. encara que no jugui de titular està allà per quan s'el necesiti i surt a matar a cada partit, sigui titular o no.
Que vagin passant...qui és el pròxim????
Gràcies Messi, un canvi fa canviar el partit.....

1 comentari:

Alba ha dit...

La veritat es que el Racing ens va tenir contra les cordes; no va ser un partit fàcil. Messi es mereixia entrar en l'historia del Barça per haver marcat el gol 5.000, pero aquest no haguès estat possible sense tot l'equip.
Salutacions