diumenge, 6 de desembre del 2009

El depor tampoc pot amb nosaltres

Partit perillos,. en un camp que no s'ens donava gaire bé. Però l'equip va recuperar l'esperit i fa fer un recital de joc en els 30 primers minuts brutals d'atac i gol. Que va culminar amb el gol de Messi. Però les coses a vegades es capgiren, i en una pilota tonta mal rebutjada i et foten gol, i s'et queda cara tonto, errada de defensa i porter.. però el futbol és així, i a mitja part ens s'anavem amb 1-1.
A la segona es va començarr xino xano, a veure que passava i tot va canviar quan Guardiola, per això ell en sap i els altres no tant, va fer sortir Pedro per Henry (que quasi no el vam veure,i que no va poder ni contra un més gran d'edat que ell). Pedro va obrir el camp i va permetre la llibertat de Messi, i va arribar el segon gol, i a les acaballes del partit el tercer de Ibra com sempre.
Sembla fàcil el partit, pero el Depor va jugar molt ordenat, moltíssim, i ens va costar molt, però les individualitats marquen les diferencies i noslatres ens en sobren.
1 - Deportivo de La Coruña: Aranzubia; Manuel Pablo, Colotto, Lopo, Filipe Luis; Antonio Tomás (Bodipo; min.83), Sergio; Adrián (Juca; min.62), Juan Rodríguez, Guardado (Pablo Alvarez; min.87); i Mista.
3 - Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Xavi, Busquets, Iniesta (Keita; min.89); Messi, Ibrahimovic i Henry (Pedro; min.70).
Gols: 0-1, min.27: Messi. 1-1, min.39, Adrián. 1-2, min.79, Messi. 1-3, min.88, Ibrahimovic.