dijous, 4 de febrer del 2010

Derrota de video

3 parts pèssimes dels blaugranes, sentencien el patit en un final d'infart i a la pròrroga.
No es va jugar bé, no es tenia sort, es fallava tot, i per sort a mitja pat nomes anavem 11 punts per sota. Un bon tercer quart ens donava 4 punts d'avantatge, i un altre cop un mal ultim quart, on vam tenir pilotes per guanyar el partit ens portava a la pròrroga.
I aqui??? un ultim tir de Mickeal, que un jugador del Partzan treu de sobre l'anella quan ja havia sonat el clàxon de fi de partit enceta la polèmica. 15 minuts mirant el video i deliverant si la pilota podria entrar o no... i al final els arbitres no donen la cistella i el Barça perd el partit...
S'inpugnarà l'acta però no sé si servirà d'alguna cosa....
Partizán Belgrado (23+12+8+18+6): McCalebb (4), Bozic (10), Vesely (13), Roberts (12), Vranes (6) -cinco inicial, Dekic (-), Kecman (5), Rasic (11), Stevan Milosevic (2), Strahinja Milosevic(2) y Mitrovic (2).
Regal FC Barcelona (12+12+23+14+5): Ricky Rubio (8), Navarro (7), Mickeal (8), Ndong (8), Lorbek (10) -cinco inicial-, Basile (7), Lakovic (14), Morris (2), Grimau (-) y Vázquez (2).

2 comentaris:

Alba ha dit...

La veritat es que va ser una pena, perquè després del desastrós primer y segón quart es va poder remuntar. En fin, l'última jugada per mi hauria de ser cistella del Barça, però ja se sap que això de l'esport mai es 100% matemàtica.
Salutacions

Anònim ha dit...

Em va recordar a aquell tap il·legal al Montero a la final de la Lliga Europea. Crec, també, que és cistella i a més força clara. L'ambient de Belgrad va influir, segur, en els àrbitres.