dilluns, 22 de març del 2010

La "Pulga" torna a picar 3 cops més.

No queden gaires més adjectius... BRUTAL!!!!! 3 golassos més del millor jugador del món mundial, i el quart perque no va voler tirar el penal que ell mateix havia provocat, i Ibra es va poder retrobar amb el gol despres de fallar innumerables ocasions clares, té el cap saturat i ahir no era el dia, però el penal li va anar bé.
4 minutets li va durar al Zaragoza voler estar tancats darrera, el que va tardar Messi a marcar.
Visca el geni MESSI!!! i tot l'equip en general.
Llàstima de l'empanada de Marquez un cop més... i dels 2 gols que ens van fer, però allà estava el geni per recuperar-ho.
Seguim allà davant i els mandrils cauran... segur....
2 - Zaragoza: Roberto; Diogo, Jarosik, Contini, Ponzio; Edmilson (Lafita, min.46), Gabi; Arizmendi (Colunga, min.62), Ander Herrera, Eliseu; i Suazo (Penant m. 80).
4 - Barcelona: Valdés; Dani Alves, Piqué (Puyol, min.69), Gabi Milito (Márquez, min.73), Maxwell; Yaya Touré (Iniesta, min.63), Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic i Pedro.
Gols: 0-1. min.5. Messi; 0-2. min.66. Messi; 0-3. min.78. Messi; 1-3. min.84. Colunga; 2-3. min.88. Colunga; 2-4. min.90. Ibrahimovic (penal).