dimarts, 6 d’abril del 2010

Messi juga??Collons si juga!!.Pregunteu-li als de l'Arsenal.

El Barça jugarà les semifinals de la champions contra l'Inter, el Dimarts 20 a Milà i el Dimecres 28 a Barcelona. Després de superar 4-1 a l'arsenal amb un poker brutal de Messi que s'ha carregat ell solet (amb l'ajuda dels companys) a l'equip Anglès que s'havia avançat al marcador.
4-FC Barcelona: Valdés; Alves, Milito, Márquez, Abidal (Maxwell, 52'); Xavi, Busquets, Keita, Messi, Bojan (Touré, 54') i Pedro (Iniesta, 85').
1-Arsenal: Almunia; Sagna, Vermaelen, Silvestre (Eboué (63'), Clichy; Denilson, Diaby, Walcott, Nasri, Rosicky (Eduardo, 71') i Bendtner.
Ells marquen primer i nosaltres els rematem!!!
He vist el partit en diferit a BarçaTv a les 00'00 i m'ha semblat brutal el control i domini de pilota i els rondos estratosfèrics que hem fet en gran part del partit, això si... també dir que algunes pèrdues de pilota a mig camp ens han provocat contraatacs amb la defensa totalment fora de lloc, cosa que hem d'intentar evitar....
Partit especial que ens acosat a la final..... però primer les semis... i l'Inter és un gran equip... Eto'o tornarà un altre cop al Camp Nou i Mourinho i el seu "teiatru" també.
Felicitats equip!!!! Felicitats Messi!!!!

3 comentaris:

Alba ha dit...

Un partit espectacular de Messi que es per guardar en les retines o gravat. Ja estem a semifinals, però el rival no serà gens fàcil. A més, ens espera un final de temporada apasionant i on la concentració i saber llegir els partits a la perfecció serà clau.
Salutacions

Kchorrita Mariajo ha dit...

Visca el Barca Amigo!!! Gran partido no? somos los mejores, porfavor visita mi blog y deja tu comentario. Saludos cordiales desde Guatemala, Maria José.

Ricard ha dit...

Hola!
El barça es mi equipo favorito de Futbol y espero que hoy gane el classico. Me gusta tu blog y sobretodo la foto del correcaminos.

Me uno a tu grupo de seguidores. Yo tengo un blog de F1 y me gustaria que te unieras a mi grupo de seguidores y asi estar en contacto.

Visca el Barça!

Saludos,
Ricard