dimecres, 5 de maig del 2010

3 més, i ja van 93...

4 gols més, 3 punts més contra el Tenerife (el nostre amic... eh??mandrils???). i batem records de puntuació amb 93 punts a la lliga....
Messi amb 2 gols més i ja van 31 a la lliga, Pedro un altre cop (en una jugada on salva un gol i acaba marcant a l'altra banda) i Bojan que està aprofitant cada segon que juga.
3 punts més que ens acosten a una lliga desitjada i espectacular...
Ara ja només queda Sevilla (Dificilíssim.... a casa seva...) i l'últim a casa amb el Valladolid.. on es decidirà el final....
4-FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué (Pedro, min.46), Puyol, Maxwell; Touré Yaya, Xavi, Keita; Messi, Ibrahimovic (Busquets, min. 65) i Bojan (Henry, min.81).
1-Tenerife: Aragoneses; Luna, Culebras, Pablo Sicilia, Héctor; Mikel Alonso; Román Martínez (Omar, min.73), Manolo Martínez, Juanlu, Alfaro (Ángel min.85); i Kome (Nino, min.61)
Gols: 1-0, min.17: Messi. 1-1, min.39: Román. 2-1, min.63: Bojan. 3-1, min.77: Pedro. 4-1, min.90+: Messi.
Un nou bon partit i que fassis el quart a 93 no té preu, aquesta és la diferencia que té el nostre equip: Ambició fins al final!!
Un passet més....

1 comentari:

Alba ha dit...

La veritat es que el partit contra el Tenerife no va ser gens fàcil. Per sort, els nois de la Masia van esvair qualsevol dubte. Tres punts més i un partit menys.
Salutacions