diumenge, 20 de febrer del 2011

Patint també conten...

3 punts dificilíssims, durs, vibrants però al final victòria super treballada que dona molta moral!!!
En el minut 4 Villa marca en una justa jugada d'Alves. Tota la primera part va ser un monòleg, on nomes un cop de cap de Llorente va portar molt de perill, que va ser ben aturat per Pinto.
En la segona el penal de Busquets posava el 1-1 al marcador i començaven les presses...
Massa entrar pel mig, masses passades curtes... i quan el Barça va començar a entrar per les bandes va fer molt i molt de mal... i d'aqui va venir el 2-1 de Messi, de jugada un altre cop d'Alves, i rematada de Messi.
I el penal sobre Messi no pitat??' i despres encara algú es queixa.... inutils!!!
Una altra victòria super important i els mandrils es queden a 5 punts i amb les ganes....
2-FC Barcelona: Pinto; Dani Alves, Piqué, Sergio Busquets, Abidal, Mascherano (Maxwell, min.65), Xavi, Iniesta, Messi, Villa (Keita, min.84) i Pedro (Afellay, min.90+2).
1-Ahtletic: Iraizoz, Iraola, Ekiza, Amorebieta, Koikili, Susaeta (David López, min.84), Javi Martínez, Gurpegi, Gabilondo (Munianin, min.71), Iturraspe (Toquero, min.46) i Llorente.
Gols: 1-0: Villa, min.4. 1-1: Iraola, de penal, min.50. 2-1: Messi, min.77.