dijous, 3 de març del 2011

Assaltant Mestalla!!

Partit duríssim i trepdidant, d'aquell que els entrenadors no agrada, massa trencat amb masses ocasions pels dos equips, sense control del joc...
El Valencia va apretar de valent desde el principi, amb ocasions, però el Barça va tenir la més clara amb 3 rematades consecutives de Messi, que va fallar... un 1x1 davant el porter i també falla Messi, això pinta malament....
Això va posar la por al cos dels valencians... i el control del Barça es va fer pales.
Però res més... poques ocasions, i a la segona part amb els canvis dels dos equips, s'iguala el partit però amb domini blaugrana i a falta de 15 minuts, una jugada d'Adriano, la remata Messi al fons de la xarxa posant el 0-1 al marcador i donant-nos els 3 punts super importants, en el camp no oblidem del tercer classificat de la lliga.
Gran resultat, i un nou cop a la lliga.. ara toca als mandrils aguantar-nos..
El terreny de joc lamentable, l'herba alta i seca, la pilota no correvia i anava fent bots... lamentable... i ni això val d'excusa, però crec que ho haurien de mirar... als valencians suposo que els afavoria així, sinó no ho entenc.
0-Valencia CF: Guaita; Stankevicius, Dealbert, Ricardo Costa, Jordi Alba; Éver, Tino Costa (Isco, min. 85); Pablo, Joaquín (Soldado, min. 46), Mathieu (Jonás, min. 81); Mata.
1-FC Barcelona: Pinto; Dani Alves, Piqué, Abidal, Adriano (Maxwell, min. 81); Mascherano (Pedro, min. 62), Xavi, Busquets; Iniesta (Keita, min. 86), Messi i Villa
Pep Guardiola ingtressat ingressat a la Deixeus pels seus problemes d'esquena, que ha aguantat el partit com ha pogut.