diumenge, 17 d’abril del 2011

Empat en el primer assalt

Els mandrils surten a no pedre i acaben empatant gràcies a l'arbitre.
L'equip que va segon s'acula, i això ssuposo que tothom ho ha vist... no han sortit a guanyar, han sortit a defensar-se i amb l'ajuda de l'arbitre, no pitant penal, no pitant faltes, no ensenyant targetes, ha condicionat el partit.... targetes als blaugranes i prou...
A la segona part, penal i expulsió d'Albiol, es que si ja no pita això, val més que pleguem!!!!, però en la resta de joc brut, tot afavor dels mandrils.... i finalment els regala un penal, que provoca l'empat quan ja jugaven feia estona amb 10.
Just?? No. Resultat bo??? per noslatres si, eren ells que volien remuntar i intentar ajustar la lliga, i la veritat no han volgut amb el seu plantejament d'impotència.En definitiva, lamentable partit de l'arbitre condicionant massa el jo en contra els nostres....però palesa la superioritat blaugrana en tot el partit, llàstima de no acabar guanyant els tres punts....llàstima.
Gols de Messi i Ronaldo que trenquen les seves malesestrugances....

1 comentari:

Carlos ha dit...

Empat que pràcticament dona la lliga al Barça. Una pena l'arbitratge d'ahir. Mal gest de Messi donant una pilotada a la graderia.

Carlos
http://futbolyotrasdrogas.blogspot.com

PD: si vols participar en el sorteig d'una camiseta de la Selecció Espanyola amb el dorsal 6 d'Iniesta informa't al meu blog.