diumenge, 11 de setembre del 2011

Dr. Jeckill i Mr. Hide

Un partit, 2 cares.
Gran primera part on es dues jugades consecutives, i trencant la defensa de la Real Societat es posava un 0-2 al marcador, amb gols de Xavi i Cesc.
I una segona part on en un moment t'enpaten amb dues errades defensives, la segona imperdonable de Villa que no sé a qui passava endarrera. Afegint la mà de Busquets que no el van expulsar perque va donar llei de l'avantatge i ens van marcar...... Hauria pogut ser pitjor... o no???
 I al final doncs un 2-2 on es perden 2 punts que teniem ben encarrilats, i al final encara gràcies, ja que quasi ens marquen el tercer. Les presses finals no van donar el seu fruit.
En la primera part la lesió d'Alexis (6-8 setmanes de baixa) trenca una mica l'esquema que Pep havia planejat amb al seva velocitat i trencant. Villa juga molt diferent.
L'alineació de Pep no és excusa ja que es va fer un gran primer temps, la veritat a la segona part no vam fer res... ni els canvis van fer canviar el ritme...

2-Real Sociedad: Bravo; Estrada, Demidov, Iñigo Martínez, De la Bella; Illarramendi, Griezmann, Xabi Prieto (Cadamuro, min. 68), Zurutuza, Mariga (Aranburu, min. 79); Agirretxe (Vela, min. 79).
2-FC Barcelona: Víctor Valdés; Alves, Busquets, Adriano, Fontás (Iniesta, min. 81); Keita, Xavi, Thiago (Messi, min. 62), Alexis (Villa, min. 30), Pedro i Cesc Fabregas.
Gols: 0-1, min. 10: Xavi. 0-2, min. 11: Cesc. 1-2, min. 59: Agirretxe. 2-2, min. 60: Griezmann.