7-1 al Leverkusen amb Repoker de Messi

Brutal!!!
7-FC Barcelona Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano (Muniesa, min.63); Xavi (Keita, min.53) Hernández, Busquets, Fàbregas; Iniesta, Messi y Pedro (Tello, min.53)
1-Bayer Leverkusen Leno; Castro, Schwaab, Omer Toprak, Kadlec; Reimartz, Bender (Schürrle, min.55), Rofes, Renato Augusto (Oczipka, min.66); Kiessling y Derdiyok (Bellarabi, min.55)
Gols:1-0, min.25: Messi. 2-0, min.42: Messi. 3-0, min.49: Messi. 4-0, min.55: Tello. 5-0, min.57: Messi. 6-0, min.62: Tello. 7-0, min.85: Messi. 7-1, min.90+: Bellarabi.

Queden pocs calificatius i pocs records per Messi, pero ell es va superant dia a dia. Ahir 5 gols, què fara la proxima vegada?? ningú ho sap.
El partit no va ser fàcil, uns 15 primers minuts de control pero sense moltes ocasions, i quan Mesi va obrir la llauna, tot va canviar, a mitja part ja guanyavem 2-0, i al principi de la segona, amb el 3-0, el Barça va canviar el mig camp, Iniest ai Xavi a descansar, i Tello i Keita al camp. En  la primera pilota de Tello fa el 4-0, depsres Messi torna el 5-0. El festival continuava, però el Barça ja controlava mes i no apretava tant. Però altre vegada Tello i finalment Messi feien el 7-0 amb repoker del petitet. Brutal!!!
Ja estem a quarts, i ara a esperar qui ens toca al sorteig del dia 16.