diumenge, 7 de desembre del 2008

4 traques al camp nou!!!

4 - Barcelona: Valdés; Alves, Márquez, Puyol, Abidal; Touré, Xavi (Keita, min. 83), Gudjohnsen; Hleb (Bojan, min. 73), Henry i Messi (Pedro, min. 81).
0 - Valencia: Renan; Miguel, Maduro, Albiol, Del Horno; Albelda Baraja (Michel, min. 71) Fernandes; Joaquín (Vicente, min. 80), Mata (Pablo Hernández, min. 80) i Villa.
Gols: 1-0, min. 20: Henry. 2-0, min. 28: Henry. 3-0, min. 47: Alves. 4-0, min. 80: Henry.
Paraula d'Henry!!! amb un Hat Trick!!!
Gran partit, gran resultat i un domini aclaparador en totes les facetes del partit, contra un València que va ser incapaç de fer res de bo.
Encara veig pujar i baixar per la banda a Alves, eren els ultims minuts del partit i ell encara amont i avall sense parar, és un prodigi físic, impressionant.
Sense el nostre davanter Eto'o, Henry es va reivindicar amb 3 gols, amb desmarcades i gran encert davant porteria. 3/4 en efectivitat....
Gran partit del conjunt, Abidal molt be per la seva banda despres de 6 setmanes de baixa per lesió..., Touré desgastant el rocos mig camp valencià...
I messi encara que no va brillar, va donar espais als seus companys...
Ahhh!! i Hleb va jugar bé!! que ja tocaba.
Villa??? el vau veure??? Suposo per la nostra gran defensa... felicitats....
A seguir així....

1 comentari:

Alba ha dit...

La veritat es que ba ser un bon partit el del Barça, però m'agaradaria que Henry estigui a aquest nivell en cada enfrontament.
Salutacions