dimecres, 10 de desembre del 2008

Derrota sense importància

2 - Barcelona: Jorquera; Cáceres, Víctor Sánchez, Piqué, Sylvinho; Sergio Busquets, Víctor Vázquez, Keita; Pedro (Gudjohnsen, min. 76), Hleb i Bojan.
3 - Shakhtar Donetsk: Pyatov; Srna, Kucher, Chygrynskiy, Rat; Hübschman, Jadson (Brandao, min. 67), Gai, Willian; Fernandinho (Luiz Adriano, min. 78) i Gladkiy.A ningú agrada perdre, l'actitud dels nostres jugadors hi va ser sempre, però costa acoplar un equip totalment nou, amb jugadors joves i amb els no habituals al camp.
I fins i tot així la imatge de l'equip va ser bastant bona. Es van fer 2 gols, però amb una defensa tant nova i sense automatismes va passar que ens van fer 3 gols i vam anar a remolc sempre.
Una derrota sense importància ja que la feina ja s'havia fet, que era quedar primers de grup, i poder reservar jugadors pel derbi, i això ja estava complert.
20 partits consecuitius sense perdre.... es trenca la ratxa, però val més perdre en un partit intrascendent que en un partit important... Dissabte serà una altra cosa....
Els que van jugar:
Els de la grada:

Quina diferència no??? Ara a preparar per dissabte contra els mandrils...

1 comentari:

Alba ha dit...

Una victòria sense importància si no es tenen en compte els 600.000 euros que dóna la FIFA per vic`tòria. S'haurà de veure com surten en el proper partit.
Salutacions