dilluns, 23 de març del 2009

RATATATATATATA!!!! 6-0

Barcelona: Valdés; Alves, Márquez, Cáceres, Sylvinho; Touré (Keita, m. 26), Xavi (Bojan, m. 67), Iniesta (Gudjohnsen, m. 60); Messi, Henry i Eto'o.
Málaga: Goitia; Gámez (Gaspar, m. 62), Cuadrado, Rosario, Nacho; Apoño, Lolo (Duda, m. 62); Fernando, Eliseu; Luque (Adriano, m. 75) i Salva.
Gols: 1-0, min. 19: Xavi. 2-0, m. 25: Messi. 3-0, m. 32: Henry. 4-0, m. 44: Eto'o. 5-0, m. 51: Alves. 6-0, m. 57: Eto'o.
Gran tarda al camp nou, gran partit un cop més.... un un 6-0 sense paliatiu.
Pressió??? quina pressió!!!! eh mandrils???
Amb 4 gols a mitja part, amb un atac brutal, ocasió darrera ocasió, sense defallir, amb una pressió total de tots els jugadors!! això és el Barça....
I quan comença la segona part en cauen encara 2 més.... qui pot contra això??? i això que el Màlaga era l'equip revelació de la temporada, però ahir no van saber per on li venien els atacs, i potser el seu problema va ser tenir massa respecte i acular-se, que potser no ho saben fer..... ei Salva!!! els catalans et saluden, espanyolitu de merda!!!
Una nova exhibició de joc, de poder ofensiu, de la nostra davantera i dels de la segona i tercer alinia.
Atac total!!!!
La pega??? les lesions d'Iniesta i Touré, lesions similars als abductors, que els tindran de baixa uns 15 dies... esperem que estiguin a punt per la champions.
I ara parada per seleccions, vaya putada!!! Exode de jugadors per tot el món.
Esperem que espanya perdi els 2 partits, i que els nostres jugadors ni juguin, així no es faran mal ni es cansaran.
Ens queden 10 finals, 30 punts, encara ens queda molt, però estem una mica més a prop, depenem de nosaltres, cosapoden dir.
Qui és el primer??? Nosaltres, doncs us foteu!!!

4 comentaris:

Julio ha dit...

Visca el Barça, aunque no entiendo el catalán.

Alba ha dit...

Un bon partit; llàstima de las lesiones, pero los partidos de selecciones no va a permitir recuperarse a tiempo para la próxima jornada.
Saludos

BalV ha dit...

Puedes traducir la web en castellano con el traductor que tengo incorporado en la web, es muy senzillo

Sílvia ha dit...

Hola!
Quina felicitat :)
Salutacions
Sílvia