dimecres, 14 d’abril del 2010

3 més al sac, i 1 partit menys(Barça 3-Depor 0)

Bojan obre la llauna d'una nova asistència de Xavi, en una primera part brutal, on el marcador no reflexa la gran superioritat blaugrana. En la segona i potser amb menys ocasions clares, Pedro i Yaya posen el 3-0 al marcador deixant dat i veneït el partit i els 3 punts al sac..... Seguim sumant en un molt bon partit de l'equip. Des del primer minut, treball, treball i treball i això és molt gran!!!!
Messi ho va intentar diversos cops, però no tenia el dia, els genis també descansen de tant en tant, però per ganes no va fallar.
3-FC Barcelona: Víctor Valdés; Daniel Alves, Piqué, Márquez, Maxwell; Touré, Xavi (Sergio Busquets 76’); Pedro, Jeffren (Keita 50’), Messi i Bojan (Henry 72’).
0-RC Deportivo: Aranzubia; Manuel Pablo, Lopo, Piscu, Laure; Antonio Tomás, Sergio (Iván Pérez 84’), Guardado, Pablo Álvarez (Juan Domínguez 52’), Juan Rodríguez i Riki (Lassad 69’)
Gols: 1-0, Bojan (15’). 2-0, Pedro (68’). 3-0, Touré (71’).