dimarts, 20 d’abril del 2010

L'amic de Mourinho ens treu de pullaguera

Inter 3-Barça 1
Hem començat marcant, ens han empatat amb una errada d'Alves, i la segona part amb els desproposits de l'àrbitre en no pitar faltes i la descordinació de la nostra defensa desquiciada per aquest senyor a provocat que ens hagin fet 2 gols més... el tercer en fora de joc (sembla).
i ja està.... haurem de remontar al Camo Nou, amb un 2-0 passem, i segur que es pot.
L'inter jugant a la contra com sempre ha trencat la defensa blaugrana en unes quantes vegades, alguna en fora de joc, però massa perillosos.... s'ha marcat a fora i això és importantíssim... ara ens cal deixar la porteria a zero a la tornada i marcad 2 golets com a mínim.
Messi ha estat desaparegut i Ibra no se l'ha vist.... la setmana que ve tot pot ser molt diferent...
Maurinho tornarà al teatre dels somnis blaugranes... aqui t'esperem.....
3-Inter: Julio César; Maicon (Chivu 72’), Lucio, Samuel, Zanetti; Cambiasso, Motta, Pandev (Stankovic 55’), Sneijder; Eto'o i Diego Milito (Balotelli 75’).
1-FC Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Sergio Busquets, Xavi; Pedro, Keita, Messi e Ibrahimovic (Abidal 62’).
Arbitre inútil: Olegario Benquerença (Portugal) alies: "Amic de Mourinho". Ningú el coneix i està pitant una semifinal de la champions, que algú s'ho faci mirar..... és inexplicable....
Gols: 0-1, Pedro (19’). 1-1, Sneijder (30’). 2-1, Maicon (47’). 3-1, Diego Milito (61’).
Dimecres toca remuntada, tots amb l'equip fins al final...passi el que passi....