diumenge, 26 de setembre del 2010

1-3 a la catedral... fallant massa.

Sota una gran pluja, el camp cada vegada més pesat... la pilota s'encallava... i ni així van poder amb el meu Barça. A ells ja els anava bé un partit trabat i amb la pluja encara més... Les ocasions eren nostres, pero un cop més, un pal, una errada.. un mal control... feia que el marcador sigues de 0-0. Al minut 35 va ser explusat Amorebieta per una entrada sobre Iniesta, potser la targeta exagerada, pero amb l'estat del terreny de joc va semblar molt més del que finalment va ser...
Amb 10 contra 11, el Barça es va tornar a encallar com de costum quan juguem amb un jugador més... les presses... males conselleres.
Era qüestió de temps i finalment al minut 54 Keita marcava i posava el 0-1 al marcador que reflexava la gran superioritat demostrada al camp. La banda d'Alves feia estralls i era un domini constant, pero no es rematava el partit. Xavi al 73 feia el 0-2, de sort, pero també valen. I així amb un rondo global fins al final del, partit. Només la pega del gol dels bilbains al 89, posvaa una mica d'emoció i nervis. Però el Barça es va encarregar de sentenciar en un contraatac letal acabat per Busquets posava el 1-3 i demostrava que qui mana sóm nosaltres!!!!
1-Athletic: Iraizoz; Iraola, San José, Amorebieta, Aurtenetxe; Gurpegui, Orbaiz (Ocio, min.46), Javi Martínez, Gabilondo; Igor Martínez (De Marcos, min.46) i Llorente (Iturraspe, min.68).
3-FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano (Maxwell, min.46); Busquets, Keita, Xavi (Thiago, min.81); Pedro, Iniesta (Bojan, min.81) i Villa.
Gols: 0-1, min.54: Keita. 0-2, min.73: Xavi. 1-2, min.89: Gabilondo. 1-3, min.92: Busquets.