dilluns, 20 de setembre del 2010

Victòria Brutal-Entrada Brutal!!

3 punts en l'infern del Calderon, on el Barça se li resistia la victòria en els últims anys...
Gran partit de joc i ocasions, i victòria amb els gols de Messi i Piqué, i sort del porter De Gea, que va salvar 3 o 4 gols més que haurien fet justícia al gran partit que van fer els nostres jugadors.
Un dels millors partits dels últims temps, un partidàs, amb una taca negra, un tiu descentrat anomenat Ujfalusi fot una entrada criminal al peu de Messi passant 3 minuts del temps reglamentari, total impotència de l'atletico que va fer que Messi sortís en camilla amb el peu inflat i amb una lesió als lligaments... Avui se li faran proves, no sembla tant greu del que s'esperava... sembla ja que fins que no se li facin les proves val més ser cauts...
Criminal!!! això no es pot consentir!!! almenys va ser expulsat.. però i que??? Messi és el que estarà de baixa unes setmanes...
1-Atlético de Madrid: De Gea; Ujfalusi, Perea, Godín, Domínguez (Antonio López, m. 68); Reyes, Assuncao, Raúl García (Tiago, m. 65), Simao; Forlán i Kun Agüero (Diego Costa, m. 51).
2-Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Busquets, Xavi, Iniesta (Mascherano, m. 90); Pedro, Messi (Bojan, m. 93) i Villa (Keita, m. 77).
Gols: 0-1, m. 12: Messi. 1-1, m. 25: Raúl García. 1-2, m. 32: Piqué.
Gran partit, gran joc, grans ocasions, i Messi lesionat per un inepte!!!